tiistai 30. lokakuuta 2012

Kyljen mattausta ja kittausta

Land Roverin kylki matattu
                                                            Land Roverin kyljen mattasin ekaksi hiukan epäkeskolla ja oisko ollut 800 paperilla mutta päädyin mattaamaan lopun kyljen 600 soft hiomapaperilla käsin koska se tuntui itelle nopeemmalta ja paremmalta tavalta.                 
Etulokarin kittausta
                                                     Land Roverin etulokasuojaa joutui kittaamaan koska lokarin listan oli omistaja laittanut jollain sikakitillä tms että kun listan otti pois jäi kauheat montut alle joten rupesin kittaamaan sitä. Ekaksi laitoin evercoatin kittiä ja sitten laitoin tommoista metallikittä ja tänään 30.10 laitoin evercoatin easy sand kittiä tuohon ja huomenna jatkan hiomista. Tän päivä kittauksista ei ole kuvia. Nämä kuvat ovat eiliseltä-
Takakulman kittausta
                                                              Taka kulmaa jouduimme smart oikasusarjalla hiukan oikaisemaan koska kulma oli takavalon pysty suoran reunan kohasta lommolla ja tuosta melkein keskellä kuvaa näkyvästä takakulman kulmasta sisäänmennyt. Samoja kittejä käytetty takakulmassa kuin Roverin etulokasuojassa ja tänään laitoin evercoatin easy sandia myös takakulmaan. Kuvia tulee taas kunhan kerkeän tai jaksan laittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti